web analytics

Fira först maj i Halland!

Välkommen att fira första maj med oss runt om i Halland!

Kungsbacka:

Första maj-firandet startar klockan 10.00 i Badhusparken. Talare under dagen är Aida Birinxhiku, Helen Ung Le, Magdalena Sundqvist, Maj-Britt Rane Andersson och Johan Tolinsson.

Varberg:

Samling klockan 10.00 vid Folkets Hus. Tåget avgår klockan 10.30. Infrastrukturminister Tomas Eneroth, oppositionsråd Jeanette Qvist och AK-ordförande Lise-Lotte Bensköld Olsson talar.

Falkenberg:

Samling på Rådhustorget klockan 12.00. Avmarsch klockan 13.00. Aida Birinxhiku riksdagskandidat, Per Svensson kommunstyrelsens ordförande, Patrik T. Nilsson regionpolitiker, Emelie Lindqvist LO-facken och Miranda Bodiroza S-kvinnors ordförande talar.

Halmstad:

Evenemangsområdet öppnar klockan 12.00 i Norre Katts park. Demonstrationståget avgår klockan 14.00. Några av talarna är bland annat infrastrukturminister Tomas Eneroth och 2:e vice ordförande för Handels Martin Nyberg.

Hylte:

Samling klockan 09.00 på Centrumtorget i Hyltebruk. Avmarsch klockan 09.30. Talare är AK-ordförande Maria Hedin, 2:e vice ordförande Handels Martin Nyberg och kommunstyrelsens ordförande Ronny Löfquist.

facebook Twitter Email